Micropigmentatie

Met Goldeneye machines en technologie, is pigmentatie precies, makkelijk, snel en veilig. Duitse schoonheid – technologie sinds 1998.

Sinds 1998 – Goldeneye. Duitse beauty PMU apparatuur technologie.

Volg niet blindelings de massa. Vraag alleen het beste van jezelf en jouw apparatuur. Ga door waar andere worstelen. Je klanten vragen micropigmentatie van de hoogste kwaliteit. Je kunt deze kwaliteit bieden zonder compromissen met behulp van de beste PMU apparatuur en benodigdheden. Een investering in de toekomst die je voor jaren succes verzekert.

Golden i touch

Gemaakt door visies gemaakt voor perfectie

10″ touchscreen met hoge resolutie • hoogste prestaties – geen compromissen • inclusief SLS Dermograph • compatibel met de Dermograph van Multitalent / Crystal Tech-systeem + geschikt voor alle Goldeneye Dermograph applicators of modules • vooraf ingestelde of vrij selecteerbare snelheden • speciale paramedische functies zoals tepels, littekencorrectie, kleur matching (inclusief vitiligo), TriCo-pigmentatie en PHD (Permanente Haardensificatie) • Needling en anti-aging speciale functies • Trainingsmodus om de aangeleerde creatieve technieken van Goldeneye te verdiepen.

Intuïtieve bediening met verschillende functies:

Selecteer het huidtype, het behandelgebied en een behandeltechniek. De Golden i touch stelt de geschikte applicator voor en stelt alle parameters automatisch in. Natuurlijk kunnen ervaren gebruikers een handmatige instelling maken buiten de suggesties om. Quickselect maakt een snelle selectie mogelijk van alle micropigmentatietechnieken.

Exclusief uitgevoerd met vermogensregeling. Automatische en visuele aanpassing van snelheid en kracht. Tijdens het werk past het apparaat zich door middel van permanente metingen voortdurend aan de weerstand aan. Hierdoor is ook bij littekenweefsel of zeer verschillende huidstructuren een tot nu toe ongeëvenaard uniform pigmentatieresultaat gegarandeerd.

René La Fontaine – Managing Director van Goldeneye Systems GmbH

i Cube

Je hebt niet veel ruimte nodig voor een hele ruimte vol ideeën

• Jouw i Cube is eenvoudig te bedienen met de gratis app op uw Android- of iOS-smartphone of -tablet! • GeOS blauw • GeOS zilver • gratis updates

Voortaan heb je in de salon alleen nog een klein, compact en krachtig apparaat nodig. Geheel nieuw op de markt, kun je met de i Cube alle handstukken in het bdr Medical Beauty concept bedienen, inclusief dermabrasie, microneedling en microstimulatie, evenals het Goldeneye micropigmentatie handstuk inclusief microblading. Het opent de hele wereld van de Goldeneye World of Beauty met meer dan 130 technieken op het gebied van micropigmentatie en meer dan 60 uit het bdr-behandelingsportfolio.

Modern, klein en heel eenvoudig navigeert de i Cube je intuïtief door alle instellingen via een gratis app op je Android-tablet. Schoonheid is nog nooit zo modern geweest, nooit eerder was cosmetische apparatuur zo effectief - onbegrensde mogelijkheden in een enkel apparaat. Alle software-updates zijn permanent gratis. Blijf altijd flexibel - met de nieuwste opties op het gebied van permanente make-up en medische schoonheid.

"Als je ooit hebt gedroomd van perfecte micropigmentatie of anti-rimpelbehandelingen, dan is er maar één apparaat: i Cube"
Holger Hoffmann - Managing Director Goldeneye Systems GmbH

Crystal Tech

Je hebt niet veel ruimte nodig voor een ruimte aan ideeën

De Goldeneye - Crystal Tech - de luxeklasse onder de pigmentatieapparaten. Vraag jij alleen het beste van jezelf en jouw apparatuur? Ben je individueel en veeleisend? De Goldeneye Crystal Tech laat niets te wensen over. Compromisloos goed in functionaliteit, precisie, bediening en stijl in een moderne acryl-look en elegante LED-verlichting. De perfecte implementatie van technische ervaring in gebruiksvriendelijk exclusief design. Dit premium apparaat wordt aangestuurd door een SMD-microchip.

• Luxe klasse PMU-apparaten

Multitalent

Klein maar fijn

• Diameter: 12 cm •  Hoogte: 2,2 cm • Gewicht: 192,5 gram • 2 poorten voor handstukken •  7 verschillende snelheidsinstellingen aangepast met een aanraakbalk •  ​​​​​​​Geïntegreerde magnetische standaard

De Goldeneye Multitalent-machine is een populair apparaat die u zal helpen om resultaten van de hoogste kwaliteit te leveren!

Kan voor zowel de Hairstroke techniek als voor de powder brow/ombre balayage techniek worden gebruikt.

Goldeneye ‘s Multitalent-machine is een zeer compact apparaat, met een hoogte van slechts 2,2 cm, een diameter van 12 cm en een gewicht van slechts 192,5 g. Dit maakt het ideaal voor mobiel werkende Pmu artiest of Pmu artiesten met kleinere ruimte in de salon.

Bovendien maakt een geïntegreerde magnetische standaard het mogelijk om de Goldeneye Multitalent op elk metalen oppervlak in uw salon te plaatsen.

De Multitalent machine heeft 2 poorten voor het aansluiten van handstukken, zoals de Dermograph SLS of Dermograph Classic van Goldeneye (apart verkrijgbaar). De snelheid pas je eenvoudig aan via de Touch bar op de machine, met keuze uit 7 verschillende instellingen.

De Goldeneye Multitalent machine wordt geleverd met een voetpedaal, adapter en alle kabels. Bij deze versie van het Multitalent wordt een handstuk meegeleverd.

Dermograph SLS

Artistieke vrijheid

Pigmentatie was nog nooit zo precies, gemakkelijk, snel en veilig! De Dermograph SLS zet nieuwe maatstaven! De Zwitserse high-performance precisiemotor staat garant voor nauwkeurigheid en kracht. Het tweetraps refluxbeveiligingssysteem biedt veiligheid en een complete hygiëneketen. Maximale veiligheid en kwaliteit voor klant en Pigmentist®!

• Zwitserse high-performance precisiemotor • Eenvoudig, snel gebruik met magneetconnector • Hygiënisch beschermingssysteem • Tweetraps refluxbeveiligingssysteem -> bescherming tegen terugvloeiing in kleur

Draadloze Micromix

Optimaliseer voorlopige tekening en textuur

• draadloos • voor steriele (behandeling) en niet-steriele (voortekening) Mix & Draw Sticks

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en eis van nauwkeurigheid zijn de maatstaven voor de functionaliteit van het instrument dat wordt gebruikt voor de voortekening. De kleurmelange wordt met het apparaat bereid. De resulterende fijn getextureerde originele micropigmentatiepigmenten kunnen zo fijn worden aangebracht als een haarkleuring. Jouw garantie voor de exclusieve introductie van de kleurstoffen die uitdrukkelijk voor dit doel zijn goedgekeurd.

 

Draadloze pigmentdetector

Controleer de nauwkeurigheid

• Inhoud: 1 stuk incl. batterijen

Het speciale detectorlicht verlicht de huid en maakt de dichtheid van de pigmentimplantatie zichtbaar. Hiaten kunnen direct worden opgespoord en verbeterd, nabewerking wordt voorkomen. Het is daarom een ​​belangrijk hulpmiddel voor uw tijdmanagement en meer economische efficiëntie, omdat de Pigmentdetector sneller een egaal resultaat bereikt.

 

Goldeneye PMU-apparaten applicators en Modules

In de hele verwarring over diverse soorten pmu naalden op de Duitse markt, wil elke permanente make-up gebruiker weten wat echt nodig is en wat overbodig is. Hier is een handige beslissingshulp voor succesvolle pigmentatie. Onze Goldeneye Pigmentatie Naalden (Applicators / Modules) zijn speciaal gevormd voor maximaal kleurentransport en maximaal gemak van behandeling door Goldeneye LPMC (Low Pain Maximum Colour) zacht afgeronde naaldtip.