Apparatuur

 Met Goldeneye machines en technologie is pigmentatie makkelijk, snel en veilig.

Apparatuur van Goldeneye

Jouw klanten vragen om kwaliteit van het hoogste niveau, dus moet jij ook het beste verwachten van jezelf en jouw apparatuur. Volg niet blindelings de massa en investeer in de toekomst die je voor jaren succes verzekert. Je kunt deze kwaliteit bieden met behulp van de beste pmu apparatuur en benodigdheden zonder compromissen.

Skinstyler

Maak je klaar om jouw vaardigheden naar het volgende niveau te brengen en een expert te worden in permanente make-up. De Skinstyler is een revolutionair snoerloos handstuk dat de grenzen van cosmetische kunst herdefinieert. Speciaal ontworpen voor professionals om nog meer van je creativiteit en expertise te laten zien.

Voordelen van de Skinstyler:

  • Draadloos
  • Krachtige motor
  • Batterij gaat 6 tot 8 uur mee
  • Na 30 minuten 50% opgeladen

Multitalent

Is het geen schatje? De Goldeneye Multitalent is klein maar fijn met een hoogte van slechts 2,2 cm, een diameter van 12 cm en een gewicht van maar 192,5 g. Dit maakt het ideaal voor mobiel werkende pmu artiest of pmu artiesten met een kleinere ruimte in de salon. Bovendien maakt een geïntegreerde magnetische standaard het mogelijk om de Multitalent op elk metalen oppervlak in uw salon te plaatsen. De snelheid pas je eenvoudig aan via de Touch bar op de machine, met keuze uit 7 verschillende instellingen.

Dermograph Membrane Module

Op de multitalent kan er gewerkt worden met dit handstuk welke het neusje van de zalm is onder de handstukken en is net nieuw ontwikkeld is door Goldeneye. Het ergonomische ontwerp van het handstuk maakt het een waar genot om vast te houden. De slag- en aandrijfmodus zijn van de hoogste kwaliteit en hebben geen prestatieverlies tijdens continu gebruik.

Dermograph SLS

Pigmentatie was nog nooit zo precies, gemakkelijk, snel en veilig! De Dermograph SLS zet nieuwe maatstaven! De Zwitserse high-performance precisiemotor staat garant voor nauwkeurigheid en kracht. Het tweetraps refluxbeveiligingssysteem biedt veiligheid en een complete hygiëneketen. Maximale veiligheid en kwaliteit voor klant en Pigmentist!

Draadloze Micromix

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en eis van nauwkeurigheid zijn de maatstaven voor de functionaliteit van het instrument dat wordt gebruikt voor de voortekening. De kleurmelange wordt met het apparaat bereid. De resulterende fijn getextureerde originele micropigmentatiepigmenten kunnen zo fijn worden aangebracht als een haarkleuring. Jouw garantie voor de exclusieve introductie van de kleurstoffen die uitdrukkelijk voor dit doel zijn goedgekeurd.

 

Draadloze pigmentdetector

 

Het speciale detectorlicht verlicht de huid en maakt de dichtheid van de pigmentimplantatie zichtbaar. Hiaten kunnen direct worden opgespoord en verbeterd, nabewerking wordt voorkomen. Het is daarom een ​​belangrijk hulpmiddel voor uw tijdmanagement en meer economische efficiëntie, omdat de Pigmentdetector sneller een egaal resultaat bereikt.