PMU Verzorgingsproducten

De nieuwe Goldeneye pigmentverzorging regenereert en ondersteunt de huid in elke fase van de wondgenezing.

Goldeneye Micropigmentatie Verzorging

Wie besluit tot micropigmentatie wil er lang plezier van hebben. Dit vraagt om speciale verzorging. Onjuiste verzorging kan een negatieve invloed hebben op het resultaat.

WASH

Diep reinigend concentraat

Rijk reinigingsconcentraat voor alle zones voor, tijdens en na de pigmentatie. Voeg 1-2 pompjes toe aan water en week er wattenschijfjes in. Reinig het behandelgebied met de doorweekte wattenschijfjes voor, tijdens en na de pigmentatie.

WASH is ideaal voor thuisverzorging als reinigingsschuim, niet alleen na pigmentatie, maar ook als permanente reiniger voor de gevoelige en onzuivere huid. WASH kan een kalmerende, antibacteriële werking hebben en heeft geen negatieve invloed op het kleurresultaat tijdens de dagelijkse reiniging.

TIP:  Ideaal voor langdurige reiniging van klanten met een onzuivere huid, scheerirritatie en lichaamsgeur veroorzaakt door bacteriën.

 

KEEP

Anti-aging pigmentverzorging

Ogen en wenkbrauwen permanent en in volle glans. Geheel zonder parfum of stoffen die de huid kunnen irriteren.

Al na enkele toepassingen zijn de huidkwaliteit, de cel dichtheid en de stevigheid van de huid merkbaar verbeterd. Dankzij het LIFTONIN®-XPERT werkstoffencomplex (in de hoogst mogelijke dosering) wordt de stevigheid van de huid effectief verbeterd (in-vitro studie) en wordt de collageendichtheid verdubbeld (in-vivo studie). Fijne haarlijnen en contouren blijven langer zichtbaar. De glans van de kleuren blijft behouden. Bovendien ondersteunt KEEP de huid duurzaam bij het genezingsproces.

TIP: KEEP zorgt niet alleen voor permanente make-up tekeningen, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor alle tatoeages om de helderheid van de lijnen en de glans van de kleuren te behouden.

Toepassing: 's Morgens en 's avonds dun aanbrengen na het reinigen. Geschikt voor alle huidtypes, speciaal aanbevolen voor gepigmenteerde en getatoeëerde huidgebieden om de lijnen en de schittering van de kleuren te behouden.

COOL

Rescue gel

COOL is de Goldeneye Rescue Gel voor oogpigmentatie. De verkoelende verzorgingsgel kan onmiddellijk na de behandeling op de vers gepigmenteerde ooglidlijnen worden aangebracht. De monodosis wordt vervolgens afgesloten en aan de klant meegegeven voor thuisverzorging.

De cocktail van actieve bestanddelen bestaande uit allantoïne, panthenol, vitamine E en aloë vera kan een verkoelende en antimicrobiële werking hebben.

COOL is ook geschikt voor kleine schaafwonden van de huid, zonnebrand en jeuk.

Toepassing: Meerdere malen per dag in een dunne laag aanbrengen op de gepigmenteerde huidzone. Speciaal aanbevolen voor de oogzone.

PUSH

Geavanceerde pigmentatiegel

PUSH wordt aangebracht tijdens de permanente make-up behandeling. Voor het beste behandelcomfort brengt u de verzachtende gel voor en tussen de behandelingen zeer spaarzaam aan met een steriel wattenstaafje voor de reiniging en als een verzachtend herstelmasker, laat het kort inwerken, verwijder het droog.

PUSH kan een verzachtend en anti-histaminisch effect hebben, waardoor de huid gladder en soepeler wordt. De kleur kan beter worden geïmplanteerd.

Toepassing: PUSH zeer spaarzaam aanbrengen met een steriel wattenstaafje als verzachtend herstelmasker voor en tussen de werkstappen, korte tijd laten inwerken, droog verwijderen.

CARE

Rescue Balm

Antibacteriële balsem voor de lippen. De zachte balsem is voedend en bedekt verse pigmentatie op de lippen. Het neemt het trekkerige gevoel weg, kan ontzwellen en irritaties kalmeren. Het hoge percentage propolis uit de bijenkorf heeft een antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking. Panthenol ondersteunt het lichaamseigen genezingsproces.

CARE Rescue Balm kan ook permanent worden gebruikt voor droge, gebarsten lippen. Wij raden CARE aan als vervolgtoepassing na SEAL. Sterk geconcentreerde propolisproducten mogen niet op de ogen worden gebruikt.

Toepassing: CARE meerdere malen per dag dun op de gepigmenteerde lippen aanbrengen.

SEAL

Pigment plast

SEAL is een wondverzegeling voor wenkbrauwen, lippen en paramedische behandelingen. Een ideale bescherming tegen ziektekiemen, als ondersteuning van de wondgenezing en als preventie tegen littekenvorming. De kleur blijft erin - de kiemen blijven eruit.

SEAL wordt na de behandeling dun op de behandelde zone aangebracht. De monodosis wordt vervolgens gesloten en aan de klant meegegeven voor thuisverzorging.

Toepassing: SEAL, na behandeling dun aanbrengen op de gepigmenteerde zone.