Goldeneye Academy

Blijvend mooi- de kunst van micropigmentatie!

De Goldeneye

Micropigmentation Academy

De Goldeneye-micropigmentatiemethode, die al vele jaren op rij meerdere prijzen heeft gewonnen, staat voor intensieve PMU-training, gedifferentieerde training, holistische zorg en een partnerschapsbenadering.

Meer informatie ontvangen
Wat wil je?
Bedrijf/consument
Mogen wij telefonisch contact opnemen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de merken van Cosinta?
Marketing door

De Goldeneye PMU opleiding

Het gaat om het kunnen pigmenteren, niet om geld te besparen! Wij zijn niet goedkoop als het gaat om expertise, training, en praktijk als het gaat om uw succes! Bij ons sta JIJ centraal! Uitzonderlijke opleiding zorgt voor een uitmuntende carrière als pigmentist®.

De PMU opleiding bij Goldeneye is intensief, gespecialiseerd en praktijkgericht. Stel nu uw opleidingsprogramma samen - of u nu nieuw bent of al succesvol pigmenteert.

Opleiding permanente make-up

Permanente Make-up of Micropigmentatie is een kunstvorm die het feilloze oog van een visagist vereist, evenals de modernste technologie en groot talent. Al vele jaren werken alle Goldeneye trainers in binnen- en buitenland met onverschrokken toewijding om hun protegés de liefde voor perfectie bij te brengen.

Goldeneye staat al jaren voor de hoogste kwaliteitsnormen voor pigmenten, high-tech "Made in Germany" en moderne en uitgekiende opleidingen op het hoogste niveau en zal dit alles blijven inzetten om talent om te zetten in perfectie. Het doel is niet alleen om aan de hoogste artistieke normen te voldoen, maar ook om aan alle hygiëne-eisen te voldoen. Op deze manier heeft Goldeneye pionierswerk verricht op het gebied van hygiëne en productcertificatie. Onze klantrelaties zijn gebaseerd op kwaliteit, partnerschap en ondersteuning, niet op verplichtingen en contracten!